Mina behandlingar

Nedan kan du läsa om de behandlingar jag jobbar med. Om det uppkommer frågor eller funderingar, kontakta mig.

Bra att tänka på innan behandling - kom i god tid, så du hinner komma ner i varv innan din behandling. Är du gravid, ammande, äter någon medicin, har någon allergi eller något hälsotillstånd som kan påverka behandlingen? Ju mer information som du delger mig, ju bättre kan jag ta hand om dig och din hud. All information som du lämnar stannar mellan dig och mig.

Ansiktsbehandling

Du väljer en ansiktsbehandling hos mig för en avkopplande stund, med ett direkt resultat. Du väljer själv när du bokar hur lång behandling du önskar och vilken typ. Du kan även kontakta mig om du vill ha guidning i ditt val. Väl på plats anpassar jag produkter efter din hud och dess behov. Givetvis hjälper jag dig att lägga upp en behandlingsplan och de flesta av behandlingarna går att göra som en kur. Du kan alltid boka en kostnadsfri konsultation. 

Fransar & bryn

Jag formar och färgar fransar och bryn. Du kan välja det som en separat behandling eller boka det i samband med en ansiktsbehandling. Prova t.ex. Exuviance ögonbehandling, där du får färg och form på fransar och bryn i samband med en avkopplande behandling som ger ett extra lyft åt huden runt ögonområdet.

Se beskrivning i samband med bokning.

Vaxning

Vaxning av olika delar av ansiktet bokas som enskild behandling eller i samband med ansiktsbehandling.

Vaxning av kroppen bokas separat och du väljer enkelt vid bokning.

Massage

Hos mig kan du boka en lugn massage med fokus på avslappning.

Jag använder en ekologisk naturell massageolja baserad på svensk rapsolja där jag vid önskemål tillsätter några droppar eterisk olja.